Meer informatie...

Over Wijs met Geld

Heb jij aan het einde van jouw geld ook altijd een stukje maand over? 
Weet jij niet waar jouw geld blijft? 
Is het spreekwoord “een gat in de hand hebben” echt iets voor jou? 
Heb je een droom, maar geen idee hoe je dit financieel kunt aanpakken? 
Verandert er binnenkort iets in jouw leven wat ook invloed heeft op jouw financiën?

Meer grip op jouw bankzaken

Door meer inzicht te krijgen in jouw inkomsten en uitgaven, krijg je ook meer grip op jouw bankzaken. Geen ongeopende post of te laat betaalde rekeningen meer.

Meer geld overhouden

Je krijgt overzicht waar je jouw geld aan uitgeeft en of dat ook wel de dingen zijn waar je jouw geld aan wilt uitgeven. Hierdoor maak je bewuste keuzes en hou je meer geld over.

Meer rust

Inzicht en overzicht in jouw geldzaken geeft rust.

Samen

Je staat er niet alleen voor. Samen gaan we jouw administratie doornemen en begeleid ik je persoonlijk naar de beste keuzes die op jouw lijf zijn geschreven.

Mijn verhaal

Wijs met geld staat voor...

niet alleen wijs (slim) met geld omgaan,
maar ook wijs (gelukkig) zijn met geld.

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het begrip “geld”.
Toen ik klein was wilde ik al een goed gevulde spaarpot. Eén van mijn eerste herinneringen was winkeltje spelen met een op bezoek komende opa en oma. Ik pakte dan spullen uit onze eigen voorraadkast en ging deze verkopen aan opa en oma. Het geld wat ik hiervoor kreeg, belande in mijn spaarpot. De waarde van geld en dat geld “belangrijk” is, zat er dus al vroeg in.
Op een latere leeftijd begon ik ook steeds meer de andere kant van geld te zien. De fase van “veel geld verdienen” veranderde in “waarvoor kan ik mijn geld inzetten” en “hoe ga ik er wijs mee om”. 
Voor mij staat Wijs met geld zijn niet alleen voor slim met je geld omgaan, maar ook blij zijn met het geld wat je hebt. We leven in een wereld waar het veel om geld draait, maar belangrijker is geluk. Zijn de keuzes die jij maakt met jouw geld, ook écht de keuzes waar je gelukkiger van wordt? Ik wil jou graag helpen om samen met jou het antwoord op deze vraag om te buigen naar een volmondig “JA”! 

Scroll naar top